Heeft u een ruimte nodig om uw goederen op te slaan? NedLine biedt de mogelijkheid om goederen op en over te slaan. Bij de Op en Overslag worden de hoogste veiligheidsopties gewaarborgd met behulp van cameratoezicht.

Voor de Op en Overslag zijn tijdelijke en langere opties realiseerbaar. Dit maakt bijvoorbeeld periodieke levering mogelijk en helpt onze klanten bij de distributie. Verder is het mogelijk om een partij naar verschillende klanten te versturen. Ook een bundeling van afhaling voor groupage-vervoer behoort tot onze dienstverlening. Alleen met het vervoer is uw logistieke opdracht nog niet opgelost. Met deze reden bieden wij de mogelijkheid tot Op en Overslag aan. Dezelfde partner hebben voor zowel opslag als vervoer vereenvoudigt het proces voor de klant. Ook andere diensten die tijdens of na de opslag van goederen moeten plaatsvinden voeren we voor u uit.

Voor administratieve handelingen kunt u terecht bij onze experts. Op deze manier zal uw Op en Overslag en alles wat daarbij komt kijken, in handen zijn van de betrouwbare en klantgerichte service van NedLine. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.